Kako su se u tvornici Kordun proizvodili fenjeri za domaće tržište, tako su se proizvodili i za strano tržište. Uglavnom je to bilo za zemlje Bliskog istoka i za zemlje u kojima električna rasvjeta još nije bila u primjeni. Izvozili su se fenjeri koji su bili i za domaće tržište, ali bilo je i fenjera s posebnim natpisima na kojima je bilo ime naručitelja, na primjer: ALI ASGHAR ili MOHAMMAD HASSAN                      Sedamdesetih godina izvozna cijena fenjera bila je 5 dolara po komadu. 

SEFARESH ALI ASGHAR GAMINI. Okvirne godine proizvodnje: zadnja polovica šezdesetih godina.

ORDER BY ALI ASGHAR GAMINI. Čep za tank petroleja je jednostavne izrade, bez loga.

Na vrhu dimnjaka nema natpisa.

Natpis na poleđini tanka: SEFARESH ALI ASGHAR GAMINI.

Ručica za podizanje stakla je s vanjske strane što je karakteristično za serije fenjera koje su se proizvodile od 1948. do 1966. godine.

Na donjem dijelu dimnjaka iznad stakla nalazi se 8 rupa za ventilaciju zraka.

Na staklu je natpis "STAR".

SEFARESHE MOHAMMAD HASSAN GHAMINI. 1966-1990.

MADE N YUGOSLAVIA-No-100 (zbog nekog razloga nedostaje slovo I).

Na staklu piše "STAR".

Karakterističan logo na čepu za tank petroleja: "Plamen vatre".

Ovaj fenjer nalazi se u privatnoj kolekciji Henka Kloostermana iz Nizozemske.

Tijelo fenjera s dvostrukom žicom za pridržavanje i zaštitu stakla slično je kao kod modela fenjera koji su se proizvodili za vojsku. Staklo je bez natpisa. Dimnjak fenjera je s osam rupa iznad stakla i isti je kao kod zadnjih serija modela No. 100. Na vrhu dimnjaka je i natpis: TVORNICA-KORDUN.No-100. Ne zna se točno za koju zemlju svijeta se proizvodio.

Na tanku za petrolej ne nalazi se logo „LUNA“ nego je utisnuta značka sa slovima i brojevima. Što piše u toj znački ne može se pročitati. Henk Kloosterman nam je pokušao opisati što je tu pročitao. Napisao nam je: „I'll try and read what's on the badge. There are some letters I can identify, unidentified letter will be a dot. Oval badge. In the centre: 184511. Upper curve: starts with a *J...NSTVO. The number of dot, can be 1 more, the 2nd dot may be an A, the N I'm not 100% sure. Lower curve: .A.C11 spave and then 5 or 6 numbers or letters. The A may be an N, the C may be an O.“